İZMİR / KONAK - Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu

Etiket Sonuçları: okul

May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri önderliğinde Aşık Veysel Rekreasyon alananında buz pateni etkinliğine katıldılar. Daha önce bu deneyimi yaşamayan birçok öğrencimiz ilk defa buz pistiyle tanıştı. Daha sonra bu alanda piknik ve yürüyüş yaptılar.  Öğrencilerimiz öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Konak İlçe okullar arası futbol turnuvasına katıldı. Okulumuz öğrencilerinin ilk rakibimiz İnkılap Ortaokuluna 4-1 kaybettik. İkinci maçımızda karşılaştığımız Saliha Hüseyin Özyavuz ortaokuluyla  maçımız 2-2 berabere bitti. Son maçta rakibimiz Gazi Ortaokulunu 2-1 yenerek turnuvayı tamamladık. Başta öğrencilrimizi çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmail Dündara, onları destekleyen yalnız bırakmayan Nazmi Küçük'e ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine Okul Tanıtımı kapsamında Konak Gültepe Nenehatun Çok Programlı Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan YILMAZ  tarafından seminer verildi. Öğrencilere bu konuda bilgi sahibi olurken merak ettikleri soruları da sorma imkanı buldular.

Nis

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve liseye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır. Bu doğrultuda velilerimizin öğretmenlerimizle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlayacak Online Randevu Sisteminde aşağıdaki kılavuzda yer alan adımları uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz.

Nis

Güçlü Şifre Nasıl Oluşturulur?

Tahmin edilmesi ve deneme yanılma metodu ile ele geçirilmesi oldukça zor olan şifrelere güçlü şifre olarak adlandırılır. Oluşturulan bir şifrenin kırılmasının güç olabilmesi için en azından küçük, büyük harf ve rakam gibi 3 farklı tipte kararterden oluşturulmalıdır. Mümkünse özel karakter de içeren şifreler kullanınız.

Güvenliiğiniz için şifrelerinizi belirli aralıklarla değiştirmeniz gerekmektedir. Farklı uygulamalar veya sistemler için farklı şifreler kullanmak, ekstra güvenlik sağlayacaktır. Şifreleriniz ne kadar uzun ve karmaşık olursa o kadar güvende olursunuz.

Güçlü bir şifreyi kendi elinizle oluşturabileceğiniz gibi internette kolayca bulabileceğiniz şifre oluşturma araçlarının yardımıyla da oluşturabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Hanife İŞSEVEN önderliğinde öğrencilerimizin çalışlmalarından oluşan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Çanakkale Geçilmez Panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Konak İlçesi Ortaokullar Voleybol Turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden Fisun GÜRLER önderliğinde Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar kategorisinde İlçe İkincisi olmuştur. Küçük Kızlar İlk maçta Mimar Sinan ile karşılaşan minik kızlar karşılaşmadan 2-1 lik üstünlük sağladı. İkinci maçta Özel Türk Ortaokulunu 2-0 skorla üstünlük sağladık. Üçüncü maçta ise Güzelyalı Ortaokuluyla karşılaştık. Son maçta 2-1 kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladık. Yıldız Kızlar kategorisinde ise ilk maçımızda Güzelyalı Ortaokulu ile karşılaştık ve gruptaki ilk malubiyetimizi 2-1 skorla almış olduk. İkinci maçımızda Çamlaraltı Kolejini 2-0 ve son maçta yine aynı skorla Necatibey Ortaokulunu yenerek gruptan çıktık. Yarı final karşılaşmasında rakibimiz Hacışakir Ortaokulu oldu ve 3-1 skorla kazanarak finale çıktık. Final maçında Güzelyalı Ortaokuluna 3-0 kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladık. Başta kızları yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmeni Fisun GÜRLER ve turnuva boyunca destlerinden dolayı İsmail DÜNDAR'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri TVF Kadınlar 1. Lig Takımlarından Göztepe ve Edremit Belediye arasında 24 Şubat Cumartesi oynanan müsabakaya velileri ve öğretmenleri eşliğinde katılmışlardır. Öğrencilerin spora olan bakışının geliştirilmesi, birlikte bir etkinlik yapmaktan kaynaklı kaynaşmalarının ve sosyalleşmelerinin arttırılması amaçlanmıştır. Öğrencilerin ömaç esnasında mutlu oldukları gözlemlenmiş olup verimli bir etkinlik olmuştur.

Mrt

KONAK YEREL YERLEŞTİRMEYLE ÖĞRENCİ ALAN ANADOLU LİSELERİ - İLK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ SONUCU OLUŞAN TABAN OBPLER

Mrt

Merkezi Sınav Puanıyla Öğrenci Ortaöğretim Kurumları İlk Yerleştirme İşlemleri Sonucu Oluşan En Düşük Yüzdelik Dilimleri 2020 LGS

Mrt

2020 Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim KurumlarıTaban Puanları aşağıdaki görsellerde yer almaktadır.