8 Mart Dünya Kadınlar Günü Panomuz Hazırlandı

“Birleşmiş Milletler tarafından 1977’de ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, idrak edilmeye başlandığı günden bu yana, insan hakları temelinde, kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirmelerine vesile olan önemli bir gün olmuştur.

Toplumun en etkili yönlendirici, birleştirici ve koruyu gücü olan kadın; toplumun yapı taşını oluşturan aile kurumunun da temeli, kadim kültür ve medeniyetimizin vazgeçilmez unsurudur.

Cennetin, annelerin ayakları altında olduğunu müjdeleyen yüce dinimiz İslam ve kadını her daim baş tacı sayan medeniyetimiz, hem ebedî hayattaki mutluluğun hem de bu dünyadaki huzurun, kadınların gönlünü kazanmaktan geçtiğini vurgulamaktadır.

Bu hususlar doğrultusunda okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü panasu hazırlanmıştır.

07-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 15:28 - Görüntülenme: 33
Kaynak: http://www.izmir.gov.tr/valimizsayinyavuzselimkosgerin8martdunyakadinlargunumesaji2022